Wat doet Campus010?

Stichting Campus Rotterdam biedt leerzame en inspirerende programma’s aan in schoolvakanties, en daarbuiten, die aansluiten op de bestaande leerlijnen van scholen om de groei van de leerlingen samen te kunnen bestendigen.

Door de kinderen naast de bijlessen ook kennis te laten maken met project based learning, werken aan 21ste century skills en diverse workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en milieu-educatie, krijgen de kinderen de kans hun talenten te ontdekken.

Onder het motto ‘Voor en door de toekomst van Rotterdam’, werkt de stichting samen met talloze (maatschappelijke) partners in de stad om tijdens en na de campus-programma’s het welzijn van de Rotterdamse kinderen te verhogen. Stichting Campus Rotterdam werkt samen met studenten van Hogeschool Rotterdam, de Erasmus Universiteit en InHolland die maatschappelijk betrokken zijn en in de functie van mentor bijles verzorgen in de wijken waar zij vandaan komen.

Heeft u interesse om er achter te komen wat Campus010 voor uw leerlingen van uw school kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 010 808 25 01 of per mail via mandy@campus010.nl