Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Campus010? Kijk eerst of de vraag hier tussen staat. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@campus010.nl of bel ons via 010 808 25 01

De groepen 3 t/m  groep 8 bestaan uit 12 – 15 deelnemers.

Wat fijn dat u een bijdrage wilt leveren aan Campus010! U kunt contact opnemen met directeur Mandy Leenpoel via mandy@campus010.nl of meer informatie vinden op deze pagina.

Campus010 organiseert deze herfst en winter al maatwerk-campussen op diverse scholen. Neem contact op met de school van uw kind om te zien of er ook op die school een campusprogramma wordt georganiseerd. Schooldirecteuren die interesse hebben in een Campus010-programma kunnen contact opnemen met Directeur Mandy Leenpoel via mandy@campus010.nl

 Houd onze website  goed in de gaten of laat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven van de eerst volgende Campus!

Campus010 vindt plaats op locaties in bijna alle wijken gemeente Rotterdam. Op scholen en/of inspirerende locaties in de wijken.

 

Op dit moment kunnen de kinderen nog niet aangemeld worden voor Campus010. Neem contact op met de school van uw kind om te zien of er ook op die school een campusprogramma wordt georganiseerd

Wilt u op de hoogte blijven van de eerst volgende Campus? Laat hier uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte over het aanmelden!

De duur van de Campus010-programma’s in de vakanties is één tot twee weken. De exacte duur hangt af van de lengte van de schoolvakanties. De doorlopende programma’s buiten de schoolvakanties kunnen naar wens en behoefte van de school worden ingezet. Dit kunnen kortlopende, intensieve programma’s zijn maar ook programma’s gedurende het hele schooljaar.

Wij kunnen alle hulp gebruiken om een van de mooiste projecten van Rotterdam tot een succes te maken.

Aanbieder in de wijk. Voor aanmelden: Klik hier

Sponsor of donateur. Voor aanmelden: Klik hier

Heb je een inspirerende Rotterdamse locatie die geschikt is om er Campus010-programma’s aan te bieden?  Mail je gegevens, locatie en adres van de locatie naar info@campus010.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je een klacht hebben, kun je deze sturen naar klachten@campus010.nl

Wij nemen deze in behandeling en zo snel mogelijk contact met je op!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die van waarde kunnen zijn voor de organisatie van Campus010. Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar mandy@campus010.nl onder vermelding van ‘Open Sollicitatie’. Vergeet niet een motivatie en je CV mee te sturen!

HEB JE VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Wij zijn elke werkdag van 9-18: keihard aan het werk om Zomercampus010 te realiseren. Soms kan het zijn dat we niet direct uw vraag kunnen beantwoorden maar we doen ons best dit zo snel mogelijk te doen.